Network

Leading Network of Law Firms in Europe

EUROJURIS International is het toonaangevende netwerk van onafhankelijke advocatenkantoren in Europa. Tot EUROJURIS International behoren 650 advocatenkantoren met zo’n 4.500 advocaten in verschillende steden en plaatsen in 19 landen in Europa. Elk land kent een nationale Eurojuris vereniging, waarvan EUROJURIS Nederland er één is. De nationale EUROJURIS verenigingen selecteren als leden onafhankelijke advocatenkantoren, die een reputatie genieten in hun land en die beantwoorden aan de selectiecriteria van EUROJURIS International.
Voor verdere informatie over EUROJURIS International kunt u een bezoek brengen aan de website van EUROJURIS International

Het doel van EUROJURIS International is om ten behoeve van ondernemingen, vennootschappen, instellingen, overheidsinstanties en particulieren, direct te voorzien in juridisch advies en plaatselijke vertegenwoordiging. Europa kent geen uniform rechtssysteem. De wijze van zaken doen en van het aangaan van transacties verschilt van het ene land tot het andere.

Het inschakelen van de expertise van gekwalificeerde EUROJURIS advocaten, die daar zijn gevestigd, waar de vraag of het probleem zich voordoet, is een effectieve wijze van belangenbehartiging van de cliënt en van de dienstverlening aan de verwijzende advocaat. De plaatselijke advocaat is als geen ander bekend met de lokale en regionale instanties en procedures; hij spreekt de taal en is daardoor in staat efficiënt en accuraat op te treden in zijn eigen omgeving. Ook wordt door het inschakelen van een lokaal of regionaal advocatenkantoor
bereikt, dat er voor cliënten - in vergelijking tot het inschakelen van grotere advocatenkantoren in de meeste grote steden - een kostenvriendelijker alternatief beschikbaar is.

Twitter

Contact

Eurojuris Netherlands

Postbus 4043, 3006 AA Rotterdam
Rivium Westlaan 46, 2909 LD  Capelle aan den IJssel.

Tel. 010 – 288 88 07
Fax. 010 – 288 88 28

read