Eurojuris Network

EUROJURIS is het toonaangevende netwerk van onafhankelijke advocatenkantoren in Europa, met leden in 650 verschillende steden/locaties in ongeveer 50 landen, niet alleen in Europa maar wereldwijd. Eurojuris International vertegenwoordigt ongeveer 600 advocatenkantoren en 6 000 advocaten. Binnen Europa kent elk land een nationale Eurojuris vereniging, waarvan EUROJURIS Nederland er één is. De nationale EUROJURIS verenigingen selecteren als leden onafhankelijke advocatenkantoren, die een reputatie genieten in hun land en die beantwoorden aan de selectiecriteria van EUROJURIS International.

Voor verdere informatie over EUROJURIS International kunt u een bezoek brengen aan de website van EUROJURIS International.

Het doel van EUROJURIS International is om ten behoeve van ondernemingen, vennootschappen, instellingen, overheidsinstanties en particulieren, direct te voorzien in juridisch advies en plaatselijke vertegenwoordiging. De wijze van zaken doen en van het aangaan van transacties verschilt van het ene land tot het andere.

Het inschakelen van de expertise van gekwalificeerde EUROJURIS advocaten, die daar zijn gevestigd, waar de vraag of het probleem zich voordoet, is een effectieve wijze van belangenbehartiging van de cliënt en van de dienstverlening aan de verwijzende advocaat. De plaatselijke advocaat is als geen ander bekend met de lokale en regionale instanties en procedures; hij spreekt de taal en is daardoor in staat efficiënt en accuraat op te treden in zijn eigen omgeving. Ook wordt door het inschakelen van een lokaal of regionaal advocatenkantoor bereikt, dat er voor cliënten - in vergelijking tot het inschakelen van grotere advocatenkantoren in de meeste grote steden - een kostenvriendelijker alternatief beschikbaar is.

Is your law firm not yet a Eurojuris member?

Contact us!